Om Supreme Card Woman

Räntefria dagar Upptill 60 dagar
Bankomatavgift 2,97% (minst 35 kr)
Valutapåslag 1,97 %
Erbjuds extrakort? Ja

Hur bra är Supreme Card Woman?

Fördelar och bonus:
70/100
Försäkringar och utomlands:
70/100
Populäritet och slutbetyg:
75/100

Recension och omdöme av Supreme Card Woman

Vem är Supreme Card Woman bra för?

Kortet passar dig som ibland vill dela upp betalningen för dina köp utan att för dens skull behöva ta dyra lån. Det passar också dig som vill bidra till cancerforskningen utan att behöva tänka på det.

Fördelar med Supreme Card Woman

Med ett Supreme Card Woman får du ett bra kreditkort som bland annat innehåller reseförsäkring, ger bonus på alla köp samt bidrar med pengar till Cancerfonden.

Bonussystemet

För varje krona du spenderar med ditt Supreme Card Woman så får du 0,5 poäng, som du sedan kan handla varor och presentkort med i en speciell poängshop. Här hittar du massor av roliga prylar i olika kategorier och du kan också välja att skänka dina poäng till exempelvis Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Försäkringar

I ditt Supreme Card Woman så ingår det en reseförsäkring för hela din familj (make, maka, sambo samt barn under 23 år). Det ingår bland annat ett avbeställningsskydd samt ersättning för missad anslutning och försenat bagage. För att försäkringen ska gälla så måste du ha betalat minst 75 procent av din resa med ditt kreditkort.

Pengar till cancerforskningen

Varje gång du använder ditt Supreme Card Woman så skänker Resurs bank 1 krona till Cancerfonden - ett smart sätt för dig att bidra till forskningen mot en av våra allra största folksjukdomar.

Hög säkerhet

Ditt Supreme Card Woman kommer med en uppsjö av smarta säkerhetsfunktioner som minskar risken att du råkar ut för bedrägerier. Ett exempel är att du får SMS-notiser för alla köp och kontantuttag över 500 kronor. På så sätt upptäcker du direkt om någon använder ditt kort utan att du vet om det.

En annan bra detalj är att ditt kort är anslutet till Mastercard Identity Check. Det innebär att alla köp som görs via internet måste bekräftas med ditt mobila Bank-ID. Enkelt för dig, men det ställer till en hel del bekymmer för eventuella bedragare.

I appen märker man också tydligt att säkerhetstänket har hög prioritet. Här kan du enkelt stänga av möjligheten till kontantuttag eller internetköp och du kan tillfälligt spärra hela ditt kort med bara ett enda klick. Detta är mycket smidigt om du inte hittar ditt kort eller om du till exempel har glömt det på jobbet. När du har hittat kortet så går du bara in i appen och aktiverar det igen.

Bra möjligheter att delbetala

Med ett Supreme Card Woman får du tillgång till Resurs Bank:s förmånliga upplägg “6 månader räntefritt”. Det innebär att du kan dela upp din betalning i sex månader utan att du betalar någon nominell ränta. Det enda avgifter som du betalar är en uppläggningskostnad på 97 kronor samt en administrationsavgift på 39 kr per betalningstillfälle. Trots avgifterna blir detta en mycket billig kredit och ett mycket bra alternativ till att ta ett lån utan säkerhet.

Se fler fördelar på hemsidan

Annat som är bra att veta om Supreme Card Woman

Annat som är bra att veta om Supreme Card Woman

Kortet har en årsavgift på 295 kronor och det högsta kreditgränsen du kan bli beviljad är 150 000 kr.

Om du handlar utomlands (eller gör köp via internet i en annan valuta) så tillkommer en växlingsavgift på alla dina köp med 1,97 procent av köpesumman.

Om du av någon anledning behöver ta ut pengar i en uttagsautomat så får du betala en avgift på 2,97 procent av beloppet, men minst 35 kronor. Du kan också föra över pengar från din kredit direkt till ditt bankkonto. Avgiften för det är 3,95 procent av beloppet, men lägst 35 kronor.

Om du använder ditt kort till att betala räkningar så får du betala en avgift på 1 procent av fakturabeloppet.

Den nominella krediträntan (om du inte väljer något av de räntefria alternativen) varierar mellan 12,36 procent och 17,32 procent beroende på om du väljer 10 eller 20 återbetalningstillfällen.

Omdöme av Supreme Card Woman

Precis som alla korten från Supreme Card så är detta ett bra kreditkort. Du får tillgång till förmånliga möjligheter till räntefria delbetalningar, du samlar bonuspoäng på alla köp och bidrar samtidigt till cancerforskningen.

Läs mer om kortet på hemsidan

Vanliga frågor och svar om Supreme Card Woman

Hur kan ett kreditkort bidra till cancerforskningen?

För varje köp som du gör med ditt kreditkort så skänker kortutgivaren Resurs bank en krona till Cancerfonden. Cancerfonden bidrar varje år med mångmiljonbelopp till forskningen mot cancer.

Hur funkar bonussystemet för Supreme Card Woman?

Du samlar poäng varje gång du använder ditt kort. För varje krona du spenderar så får du 0,5 poäng. Poängen kan du sedan använda för att köpa prylar och presentkort för i poängshoppen. Poängen är giltiga i tre år.

Fungerar kortet överallt?

Kortet är ett Mastercard och fungerar därför i nästan hela världen, både för köp och för kontantuttag.

Är kortet bara för kvinnor?

Kortet vänder sig först och främst till kvinnor, men om du är man och känner att du vill bidra till cancerforskningen så gissar vi att din ansökan kommer att beviljas!

Kan man blippa med kortet?

Ja, kortet stöder betalningar genom att man blippar det.