Om Refunder Pay

Räntefria dagar Upptill 56 dagar
Effektiv ränta 18,10 %
Bankomatavgift 3% (minst 35 kr)
Valutapåslag 1,65 %
Erbjuds extrakort? Ja

Hur bra är Refunder Pay?

Fördelar och bonus:
95/100
Försäkringar och utomlands:
80/100
Populäritet och slutbetyg:
71/100
Mer information:
Kundtjänst finns att nå vardagar kl 8-16.

Recension och omdöme av Refunder Pay

Vem är Refunder Pay bra för?

Kortet passar dig som ibland vill dela upp betalningen för dina köp utan att för dens skull behöva ta dyra lån. Det passar också dig som vill ha cashback tillbaka på köp du gör.

Fördelar med Refunder Pay

Med ett Refunder Pay får du ett bra kreditkort som bland annat innehåller reseförsäkring, ger bonus på alla köp samt är ett VISA-kort.

Bonussystemet

För varje krona du spenderar med ditt Refunder Pay så får du 0,5 % cashback tillbaka, som du sedan kan använda mot att minska din kreditkortsfaktura. Genom att handla via Refunder så kan du få mer cashback, upp till 42 % i skrivande stund.

Försäkringar

I ditt Refunder Pay så ingår det en reseförsäkring. Det ingår bland annat ett avbeställningsskydd samt ersättning för läkarvård. För att försäkringen ska gälla så måste du ha betalat minst 75 procent av din resa med ditt kreditkort.

Hög säkerhet

Ditt Refunder Pay kommer med en uppsjö av smarta säkerhetsfunktioner som minskar risken att du råkar ut för bedrägerier. På så sätt upptäcker du direkt om någon använder ditt kort utan att du vet om det.

En annan bra detalj är att ditt kort är anslutet till Verified by VISA (3-D Secure). Det innebär att alla köp som görs via internet måste bekräftas med ditt mobila Bank-ID. Enkelt för dig, men det ställer till en hel del bekymmer för eventuella bedragare.

Bra möjligheter att delbetala

Med ett Refunder Pay får du tillgång till DNBs förmånliga upplägg “6 månader räntefritt” på köp över 2000 kronor. Det innebär att du kan dela upp din betalning i sex månader utan att du betalar någon nominell ränta. Det enda avgifter som du betalar är en uppläggningskostnad på 245 kronor. Trots avgiften blir detta en mycket billig kredit och ett mycket bra alternativ till att ta ett lån utan säkerhet.

Se fler fördelar på hemsidan

Annat som är bra att veta om Refunder Pay

Annat som är bra att veta om Refunder Pay

Kortet har en årsavgift på 395 kronor och det högsta kreditgränsen du kan bli beviljad är 50 000 kr.

Om du handlar utomlands (eller gör köp via internet i en annan valuta) så tillkommer en växlingsavgift på alla dina köp med 1,65 procent av köpesumman.

Om du av någon anledning behöver ta ut pengar i en uttagsautomat så får du betala en avgift på 3 procent av beloppet, men minst 35 kronor.

Omdöme av Refunder Pay

Precis som många andra kreditkort så är Remember Pay ett bra kreditkort. Du får tillgång till förmånliga möjligheter till räntefria delbetalningar, du får cashback (återbäring) på alla köp och får schyssta försäkringar.

Läs mer om kortet på hemsidan

Vanliga frågor och svar om Refunder Pay

Hur ser jag vilka butiker som ger extra cashback?

Det gör du på Refunders hemsida, då listan över butiker ständigt uppdateras så är det svårt att ha en här.

Hur funkar bonussystemet för Refunder Pay?

Du samlar cashback varje gång du använder ditt kort. För varje krona du spenderar så får du 0,5 % cashback. Cashbacken kan du sedan ta ut i pengar till ditt bankkonto.

Fungerar kortet överallt?

Kortet är ett VISA och fungerar därför i nästan hela världen, både för köp och för kontantuttag.

Är kortet bra för resande?

Försäkringarna som ingår med kortet är riktigt bra. Däremot så kostar bankomatuttag och det tillkommer valutapåslag vilket gör att andra kort kan vara mer förmånliga vid resande.

Kan man blippa med kortet?

Ja, kortet stöder betalningar genom att man blippar det.